Mi smo fight club Petros! Dobrodošli!

Pozdrav budućim borcima!

Ukoliko se odlučite za naš klub, fight club Petros vam obećava, pored druženja i sticanja znanja iz oblasti tri borilačke veštine (kik box-a, Savate-a i taekwondo-a) da će vaša fizička sprema biti na jako visokom nivou.

Osnovna stvar koju želim da podvučem jeste mit odnosno predrasuda vezana, konkretno za kik box…Naime, kada se spomene ovaj borilački sport, prva asocijacija predstavlja agresiju, tuču, borenje itd…Istina je sasvim drugačija.

Treba praviti razliku između takmičarskog treninga i rekreativnog. Dakle rekreativci koji žele da ovladaju tehnikom kik box-a odnosno da razviju osećaj sigurnosti i samouverenosti uz fizičku spremu i pakleni rad, sve to mogu postići i bez sparinga odnosno kontakta sa sparing partnerom…u tom slučaju džak i fokuseri su vaši najbolji prijatelji.

Za ‘ekstremnije’ momke, tu je i takmičarski momenat koji podrazumeva sparinge i tehniku sa partnerom.

Svaka predrasuda vezana za pomenuti sport jako brzo bledi posle samo par treninga.

Moto našeg kluba je snaga, brzina i explozivnost, jaki treninzi, sportska disciplina i pre svega druženje i dobra atmosfera.

Moja malenkost i prvi trener kluba, bivši reprezentativac i višestruki šampion države u taekwondo-u, osvajač medalja na našim prostorima u disciplinama Savate-a i kik box-a, trudiće se da vam prenese svoje znanje i iskustvo na poljima ove tri borilačke veštine.

Sigurno se pitate da li postoji određeno vreme kada treba krenuti sa treninzima… Da li postoje starosne granice?

Odgovor je:

GRANICE NE POSTOJE!

Učenje borilačke veštine je kao polaganje vožnje…Može se početi u bilo kom starosnom dobu…Rezultati zavise isključivo od pojedinca.

Kik box će vas učiniti jačim, fizički spremnijim, punim samopouzdanja.

Uostalom, Petrosi vas čekaju i pozivaju na trening kako bi se uverili sami!

SPORTSKI POZDRAV!

Leave a Reply