Kreće škola kik boks-a Petros za osnovce! DKC MAJDAN, Kozjačka 3-5, SENJAK

Sa velikim ponosom i entuzijazmom vas obaveštavamo da Sportski klub Petros kreće sa školom kik boks-a za decu uzrasta od 6-14 godina!
Prvi trening će se održati u sredu 13.11.2019. sa početkom u 20h.
Termini održavanja treninga:
sreda 20h
petak 19h
subota 16h
Lokacija DKC MAJDAN, Kozjačka 3-5, SENJAK.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje da dovedu svoje najmiije i uvedu ih u čaroban svet borilačkog sporta.
Naš cilj je sportsko obrazovanje mladih i uvođenje ovih malih ljudi u zdrav život gde će im biti omogućeno da pored sticanja sportske veštine nauče osnovne životne postulate!
Sport spaja ljude i stvara prijateljstva.
Kik boks je dobro poznat kao sport visokog intenziteta koji iziskuje rad čitavog tela, razvijanje kordinacije pokreta i fleksibilnošću udova.
Uz tehnike boks -a ,kik boks -a i savate boks -a naši najmlađi članovi će učiti i veštine taekwondo – a.
Dok pojedinac unapređuje sopstvene fizičke performanse kao što su snaga, brzina, eksplozivnost, on u isto vreme jača sopstvenu psihu i podiže samopouzdanje na zavidan nivo.
Poštujući trenera, saborce, protivnike, razvija se viteški duh a svest o ličnim mogućnostima daje čoveku zrelost i sujetu umanjuje značajno.
Svaka konfliktna situacija koja se eventualno dešava van ringa u 90% slučajeva izbegava se upravo iz svesti da lice koje podstiče sukob nema znanje o našim mogućnostima, jer smo naučeni da ne zloupotrebljavamo našu veštinu i da poštujemo kodeks časti i sportskog duha!

kik boks za decu
kik boks za decu